index

4 reisgidsen en landkaarten Andorra

Campinggids Andorra

Campinggids ANWB Europa deel 1 2015/2016   ANWB
ANWB Europa deel 1 2015/2016 ANWB € 13.95

ANWB Campinggids deel 1-2015/16 is weer volledig geactualiseerd. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Hier heeft de ANWB gehoor aan gegeven.

De gebruikers van ANWB Campinggids deel 1 kunnen hun camping zoeken en vinden op plaats via het plaatsregister of de kaart en ook de vertrouwde symbolen helpen de kampeerder bij het vinden van de ideale camping.

Met de gele kortingskaart voorop het cover kan de gebruiker korting ontvangen op de kampeerplaats in laag-of hoogseizoen. Door het invoeren van de code die op de gele kortingskaart vermeld staat kan de gebuiker van de campinggids de gehele inhoud van de gids downloaden op de app ANWB Kamperen voor de smartphone.

ANWB Campinggids deel 1 2015/16:

-Ruim 3.400 campings in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Andorra, Groot-Brittannië en Ierland

-Gratis ontgrendeling van bovengenoemde landen in de app ANWB Kamperen

-Betere leesbaarheid door grotere letters en symbolen

-Kortingskaart geeft korting op campings [meer info/bestellen]

Ski atlas -wintersport Andorra

Ski atlas 2015 Snowplaza wintersport   Spalder   Thijs Termeer
Ski atlas 2015 Snowplaza wintersport Spalder Thijs Termeer € 24.95

De Ski Atlas is het meest complete naslagwerk over de wintersport. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto's, pistekaarten en skipasprijzen van 356 bestemmingen. Met onder meer een compleet vernieuwde cover en hoogwaardige skitest is de Ski Atlas klaar voor het nieuwe wintersportseizoen.

In 400 pagina's worden de skidorpen en -gebieden in de Alpenlanden, Andorra, Noorwegen en USA compleet uitgelicht. Uitvoerige beschrijvingen, actuele pistekaarten, skipasprijzen, kleurenfoto's en ervaringen van wintersporters ontbreken hierbij niet. Informatie over pistes voor beginners en experts geven een gedetailleerd beeld van het skigebied. Met de TOP 5 familievriendelijk, sneeuwzeker, uitdagend en après-ski zijn de beste wintersportbestemmingen snel gevonden. In de jaarlijkse skitest zijn 60 ski's in diverse categorieën uitvoerig getest op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. [meer info/bestellen]

index