index

8 reisgidsen en landkaarten Jamaica

DVD reizen Jamaica

DVD Jamaica Globetrekker   Pilot Guides
DVD Jamaica Globetrekker Pilot Guides (Nederlands - Engels) € 9.95

Pilot Guides DVD: de DVD gemaakt door Lonely Planet redacteurs! Ondertiteling ook in het Nederlands

De schoonheid van Jamaica is legendarisch en het eiland is het derde grootste eiland van de Caribische gebied. Het staat bekend om de gouden stranden met eindeloze parades van kleur en muziek. Daarnaast heeft het land ook prachtige natuurgebieden.

Reiziger Ian Wright start zijn reis in het vernieuwde vakantieoord aan het strand in Negril om daarna langs de kust naar Treasure Beach af te reizen. Na een verblijf in Hope Bay vervolgd hij zijn reis naar de koloniale stad van Port Antonio. Ten slotte zoekt Ian de eenzaamheid en rust van de bergen op en eindigt zijn tocht met een zonsopgang vanaf de top van Blue Mountain.

Along the way...

- Duik van de beroemde rotsen van Negrill.

- Kap suikerriet met een machete.

- Bezoek het graf van Bob Marley

- Rijd mee door de Blue Mountains op een motor.

- Eet met curry gekruide geit vergezeld door Rasta’s. [meer info/bestellen]

Reisgids Jamaica

Reisgids Jamaica   Dominicus - Gottmer
Jamaica Dominicus - Gottmer € 22.95

Rijk geïllustreerde gids met nadruk op historische en culturele hoogtepunten. Daarnaast nog veel besprekingen van toeristische plaatsen. Zonder meer een complete gids .

Jamaica is vanouds het swingende Island in the sun. Met exotische stranden aan de west- en noordkust, waar je de hele dag op, in of aan het water doorbrengt en waar het tegen de avond begint te swingen, als het ritme van de calypso en de reggae gaat regeren. Wil je liever de stranden delen met de vissers, ga dan naar de zuidkust, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Maar er is meer dan zon, zee en strand.

In de diepgroene bergen van het binnenland en in de hectische hoofdstad Kingston klopt het hart van de Jamaicaanse cultuur. De historische en culturele aspecten van het zonnige en swingende Jamaica krijgen in dit boek ruimschoots aandacht, net zoals de vele recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaam toerisme en recreëren. [meer info/bestellen]

Reisgids Jamaica   Merian Live - Deltas
Jamaica Merian Live - Deltas € 10.95

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met het land. Voor- en achterin uitklapbare kaart. Aandacht voor o.a. taal, festivals en eten en drinken. Prettig formaat en toch met veel foto’s. Nederlands [meer info/bestellen]

Reisgids Jamaica   Rough Guide
Jamaica Rough Guide (Engels) € 21.95

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitstekende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inleidende informatie over land en cultuur is zeer goed.

The new full-colour The Rough Guide to Jamaica is the ultimate travel guide to the most captivating of Caribbean Islands. In-depth coverage and clear maps will help you discover the best that the island has to offer – from white-sand beaches and rum bars to misty mountains and vibrant towns – while detailed practical information will help you get around. Fully updated, with expert information on everything from reggae and street parties to the best coffee and the quietest beaches, plus insider reviews of the best places to stay, eat and drink for all budgets, brought to life by stunning photography. Whether you want to flop on the beach or explore every corner of the island, the Rough Guide will make sure you make the most of your time in Jamaica.

[meer info/bestellen]

Reisgids Lonely Planet Jamaica   Lonely Planet
Lonely Planet Jamaica Lonely Planet (Engels) € 21.95

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden. Engelstalig.

The updated edition includes an additional 20 pages with a strong focus on sustainable travel, and an activities chapter highlights the island's varied outdoor options.

Jerk fish and Blue Mountain coffee, waterfalls, fireworks, dance halls... Jamaica may have sugary sands and sunny sun, but it's not just another Caribbean island.

New Events Calendar, Outdoor Activities chapter and expanded Music chapter
Interviews with locals reveal must-sees and insider tips
Stunning colour highlights section
Eco-conscious travel choices
Expanded accommodation section

2 authors
52 days of research
63 bottles of Red Stripe
Miles of Caribbean coastline
Inspirational photos
Easy-to-use maps
In-depth background
At-a-glance practical info
Outdoor activities chapter
Comprehensive planning tools [meer info/bestellen]

Reisgids Reishandboek Jamaica   Elmar   Paul de Waard
Reishandboek Jamaica Elmar Paul de Waard € 14.95

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

In het reishandboek Jamaica vind je uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van dit bijzondere land. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van Jamaica. Dit reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis, maar ook als informatiebron als je meer wilt weten over het land en de bevolking van Jamaica. [meer info/bestellen]

Reisverslagen Jamaica

Online reisverslagen Jamaica

Weelderige natuur - Weelderige natuur, schitterende watervallen, mooie rivieren en een heerlijk klimaat

index